Beef with asparagus and corn
This is a recipe adapted from the Martha Stewart website. Strips of steaks cooked with corn, mushroom and asparagus. A great idea for a simple nice dinner.
Ingredients (serves 4): 2 tbsp olive oil - 1 pound asparagus, trimmed and cut into pieces - 10 oz (280g) mushrooms sliced - 10 oz (250g) frozen corn kernels, unthawed - salt and freshly ground pepper - 3/4 pound (350g) steak, sliced into thin 2-inch long strips - 1 tbsp cornstarch
In a skillet, heat 1 tbsp of oil over high heat. Add asparagus, mushrooms, and corn; season with salt and pepper. Cook, stirring occasionally, until asparagus are lightly browned and tender, 5 to 6 minutes.
Remove from heat and transfer vegetables to a bowl. In another bowl, toss together beef, 1/2 tsp salt, and cornstarch until coated.
Reheat skillet over high heat with remaining 1 tbsp of oil. Add beef and cook until browned. Add asparagus mixture and 1 cup water; bring to a boil. Cook, tossing, until sauce has thickened slightly. Serve.
Steak aux asperges et maïs
Ingrédients (4 personnes): 2 càs d'huile d'olive - 450 g d'asperges vertes, coupées - 280 g champignons émincés - 250 g de mais surgelés - sel et poivre - 350 g de steak coupé en lanières 1 càs de fécule de mais
Dans une poêle, faites chaufer 1 càs d'huile à feu vif. Ajoutez les asperges, les champignons et le maïs, salez et poivrez. Faites cuire, jusqu'à ce que les asperges soient légèrement dorés et tendres, 5 à 6 minutes.
Retirez du feu et transférez les légumes dans un bol. Dans un autre bol, mélangez la viande, 1/2 càc de sel, la fécule de maïs et mélanger pour enrober.
Réchauffez la poêle à feu vif, ajoutez 1 càs d'huile. Ajoutez le boeuf et faites cuire jusqu'à coloration. Ajoutez le mélange aux asperges et 1 tasse d'eau et porter à ébullition. Laissez mijoter jusqu'à ce que la sauce ait légèrement épaissi. Servez.
Tried it over egg noodles - great & tasty recipe!
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