Olive Roll



Ingredients (serves 8): 3 cups flour - ½ cup orange juice - 1/4 cup olive oil - 1/4 cup vegetable oil - 1½ tsp baking powder - pinch of salt - 1 egg yolk - sesame seeds
Garnish: 2 cup black olives pitted - 2 onions finely chopped - pepper - ½ tsp paprika - 1 tsp dried mint

In a food processor, combine the flour, orange juice, olive oil, vegetable oil, baking powder and salt and mix until a ball is formed.
The dough should turn into a ball and roll around the processor. If the dough does not ball up because it's too dry, add orange juice one tablespoon at a time until it does. Let it rest for 15 mn.
Prepare the garnish by combining the olives, onions, pepper, paprika and mint.
On a floured surface, roll out the dough in a big rectangle, and spread over the garnish. Wrap the dough and brush it with egg yolk and garnish it with sesame seeds. Preheat the oven at 350ºF (180ºC) and bake until golden brown.

Roulade aux olives
Ingrédients (8 personnes): 330 g de farine - 120 ml de jus d'orange - 60 ml d'huile d'olive - 60 ml d'huile végétale - 1½ càc de levure chimique - une pincée de sel - 1 jaune d'œuf pour badigeonner la pâte - graines de sésame
Garniture: 2 tasses d'olives noires dénoyautées - 2 oignons finement émincés - poivre - ½ càc de paprika - 1 càs de menthe séchée

Mettez la farine, le jus d'orange, les huiles, la levure chimique, et le sel dans un robot et pétrissez jusqu'à l'obtention d'une boule homogène. Si la pâte ne se détache pas des parois du récipient et se forme en boule, ajoutez 60 ml de jus d'orange.
Laissez la pâte reposer environ 15 mn.
Préparez la garniture en mélangeant les olives, les oignons, le poivre, le paprika et la menthe.
Sur un plan de travail fariné, abaissez la pâte en un grand rectangle et étalez la garniture dessus. Roulez la pâte sur elle-même, badigeonnez-la de jaune d'œuf et parsemez de graines de sésame. Préchauffez votre four à 180ºC et enfournez la roulade jusqu'à ce qu'elle soit dorée.

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