Monday, October 12, 2009

Chicken breast with Parma ham



Ingredients (serves 4): 4 chicken breasts - 8 slices Parmesan - 12 slices Prosciutto - 3 teaspoons olive oil - salt and pepper - 3 tbsp pesto

Preheat the oven at 400ºF. Spread on each fillet some pesto, then 2 slices of Parmesan. Cover it with 3 slices of prosciutto. Transfer the fillets into a baking dish, and cook for about 25 mn. Serve with roasted vegetables.

Poulet roulé au jambon de parme
Ingrédients (4 personnes): 4 filets de poulet - 8 tranches de parmesan - 12 tranches de prosciutto - 3 càc d'huile d'olive - sel et poivre - 3 càs de pesto

Préchauffez le four à 200ºC. Recouvrez chaque filet de poulet de pesto, puis de 2 tranches de parmesan, et enveloppez-le dans 3 tranches de prosciutto. Disposez le poulet dans un plat à gratin et laissez cuire 25 minutes. Accompagnez de légumes rôtis.

Source: Adapted from the book Simple Essentials: Chicken by Donna Hay

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