Wednesday, October 28, 2009

Eggplant Millefeuille



Ingredients (serves 4):
2 eggplants
goat cheese
olive oil
salt and pepper

Cut the eggplants in 12 slices. Heat a grill pan and grill them on both sides.

Place them in a plate and drizzle 2 tbsp of olive oil. Season with salt and pepper, and let them marinate for about 15 mn. Cut the cheese in 8 slices.

Form the millefeuilles. Place one eggplant slice in a plate, place on top a goat cheese slice, then another eggplant slice. Continue with the rest in order to form 4 millefeuille. Bake in oven around 10 mn at 350ºF (180ºC).



Millefeuilles d'aubergines

Ingrédients (4 personnes):
2 aubergines
fromage de chèvre
Huile d'olive
sel & poivre

Coupez les aubergines en 12 rondelles. Faites chauffer une poêle à grill et faites griller les aubergines sur les 2 côtés.

Déposez-les dans un plat et versez 2 càs d'huile d'olive. Salez, poivrez et laissez-les mariner 15 mn. Coupez le fromage de chèvre en 8 rondelles.

Formez les millefeuilles. Placez une rondelle d'aubergine dans un plat, placez dessus une rondelle de chèvre et ensuite une autre rondelle d'aubergine. Continuez avec les reste des rondelles pour former 4 millefeuilles. Enfournez environ 10 mn à 180ºC.

2 comments:

  1. Any recipe with 4 ingredients is a recipe for me! Especially if it has goat cheese in it! Do you usually serve this as an appetizer or more like a vegetarian main course?

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  2. Hello Kathryn, I usually serve it as an appetizer!
    Thank you!

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