Wednesday, October 7, 2009

Green Beans Salad



Ingredients (serves 4): 1 kilo green beans fresh or frozen - 2 garlic cloves - 4 tbsp olive oil - 2 tbsp lemon juice - salt - pepper - chopped parsley

Steam the green beans. Once cooked, place them in a salad bowl. Sprinle 2 crushed garlic cloves, 2 tbsp of olive oil and 2 tbsp of lemon juice. Season with salt and pepper. Mix and garnish with chopped parsley.

Haricots verts en salade
Ingrédients (4 personnes): 1 kilo d'haricots verts plats surgelés ou frais - 2 gousses d'ail - 4 càs d'huile d'olive - 2 càs de jus de citron - sel - poivre - persil haché

Faites cuires les haricots a la vapeur. Une fois cuits, disposez-les dans un saladier. Ajouter 2 gousses d'ail écrasées, de l'huile d'olive et le jus de citron. Assaisonnez de sel et de poivre. Parsemez de persil haché.

No comments:

Post a Comment