Sunday, October 11, 2009

Chicken breasts with almonds



Ingredients (serves 4): 4 chicken breasts - 3 tomatoes - 2 oz (50g) grilled flaked almonds - 1 onion chopped - 3/4 cup heavy cream - olive oil - salt - pepper

Sauté onion in olive oil. Add the chicken breasts cut into strips. Brown them, stirring occasionally. Add the diced tomatoes and continue cooking for 6 minutes. Stir in cream, salt and pepper. Sprinkle the flaked almonds. Serve with rice.

Blancs de poulet aux amandes
Ingrédients (4 personnes): 4 blancs de poulet - 3 belles tomates - 50 g d'amandes effilées grillées - 1 oignon haché - 20 cl de crème fraîche - huile d'olive - sel - poivre

Faites revenir l'oignon dans de l'huile d'olive. Ajoutez les blancs de poulet coupés en lanières. Faites les dorer en remuant de temps en temps.
Ajoutez les tomates coupées en dés et continuer la cuisson 6 mn. Incorporez la crème, salez, poivrez. Parsemez d'amandes effilées. Servez accompagné de riz.

No comments:

Post a Comment