Wednesday, September 30, 2009

Cheese Muffins



Ingredients (12 muffins): 1½ cup flour - 2 cups grated cheese of your choice (cheddar...) - 1 egg - 1/4 cup olive oil - 1 cup milk - 2 teaspoons baking powder - ½ tsp salt

Whisk together dry ingredients, then stir in cheese. In a separate bowl, whisk egg, milk, and oil together. Pour milk mixture into dry ingredients and stir with a spoon to combine. Bake in greased muffin tins at 375ºF (190ºC) for 20-25 minutes. Muffins should be golden brown.

Muffins au fromage
Ingrédients (12 muffins): 1½ tasse de farine - 2 tasses de fromage râpé de votre choix (cheddar ...) - 1 œuf - 1/4 tasse d'huile - 1 tasse de lait - 1 sachet de levure chimique - ½ càc sel

Préchauffer le four à 190°C. Battre l'œuf et ajouter le lait et l'huile. Mettre la farine, la levure dans un grand bol et y ajouter le mélange précédent. Bien mélanger afin que la pâte soit bien homogène puis ajouter le fromage râpé . Déposer un peu de pâte dans les moules à muffins et cuire à four chaud 25 minutes. Les muffins doivent être bien dorés.

1 comment:

  1. I loved these muffins! It's a recipe to keep and make over and over again :) Thanks

    ReplyDelete