Wednesday, September 16, 2009

Chicken breasts with sun dried tomatoes



Ingredients (serves 2): 3 skinless chicken breasts - 2 tsp lemon juice - 2 tbsp chopped basil - 6 sun dried tomatoes chopped - 2 garlic cloves crushed - 1 tbsp olive oil - salt - pepper

Cut the chicken breasts into big cubes, transfer them into a salad bowl and add the crushed garlic, the olive oil, the lemon juice, the sun dried tomatoes, the basil and the salt and pepper. Toss and marinate for about 10 minutes.
Grease a pan, add the chicken fillets with its marinade, and let it cook for about 10 minutes or until the chicken is nicely brown.

Poulet aux tomates séchées
Ingrédients (2 personnes): 3 blancs de poulet - 2 càc de jus de citron - 2 càs de basilic haché - 6 pétales de tomates séchées ciselées - 2 gousses d'ail écrasées - 1 càs d'huile d'olive - sel - poivre

Coupez en gros cubes les blancs de poulet, versez-les dans un saladier avec les gousses d'ail pelées et écrasées, une cuillère à soupe d'huile d'olive bien parfumée, 2 cuillères à café de jus de citron, du sel, du poivre, 6 pétales de tomates séchées ciselés et 2 cuillèrea à soupe de basilic frais haché. Laissez mariner 10 mn.
Huilez une poêle, versez le poulet avec sa marinade et faites cuire 10 mn jusqu'à ce que le poulet soit légèrement doré.

No comments:

Post a Comment