Monday, September 14, 2009

Pasta salad



Ingredients (4 persons) : 2 cups fusilli pasta - 1 can of corn - 1 iceberg lettuce - 10 cherry tomatoes - 1 can tuna packed in oil - 1 cucumber - 3 slices of ham - 6 slices of cheese - a handful of nuts - 3 tbsps of olive oil - 3 tbsps balsamic vinegar - salt

Cook the pasta in salted boiling water. Drain and rinse with cold water. Slice the cherry tomatoes in half. Slice the cucumber. Wash the iceberg and cut it into wedges. Place a slice of ham in a plate, lay 2 cheese slices on top and roll it then cut it into pieces.
In a salad bowl, add the lettuce, the drained corn, the cherry tomatoes, the cucumber, the drained tuna, the pasta, and the salt. Pour the olive oil and the balsamic vinegar over salad and toss. Garnish with nuts and ham and cheese rolls.

Salade de pâtes
Ingrédients (4 personnes) : 250 g de pâtes fusilli - une boîte de mais - une laitue iceberg - 10 tomates cerises - une boîte de thon a l'huile - un concombre - 3 tranches de jambon - 6 tranches de fromage - une poignée de noix - 3 cas d'huile d'olive - 3 cas de vinaigre balsamique - sel

Faites cuire les pâtes dans de l'eau bouillante salée. Passez-les sous l'eau froide puis égouttez.
Coupez les tomates cerises en deux. Couper le concombre en semi-rondelles. Lavez la laitue et coupez-la en lamelles. Disposer une tranches de jambon dans une assiette, étalez dessus 2 tranches de fromage, enroulez le jambon et coupez en tranches.
Dans un saladier, disposer la laitue, le mais égoutté, les tomates cerises, le concombre, le thon égoutté, les pâtes, saler, versez l'huile et le vinaigre balsamique, mélangez le tout. Disposez a la surface les jambons et les noix.

No comments:

Post a Comment