Tuesday, September 29, 2009

Sautéed shrimps with garlic and coriander



Ingredients (serves 2): 24 frozen deveined shrimps - 3 garlic cloves finely minced - 1 tsp Espelette pepper - 2 tbsp fresh coriander chopped - a drizzle of lemon juice - 2 tbsp olive oil - salt

Cook the shrimps.
Heat the olive oil in a frying pan, add the garlic and saute for a few minutes. Add the shrimps to the pan, season with salt and pepper and stir. Press half on one lemon and sprinkle it on the shrimps. Add the coriander and saute for about 30 seconds. Serve immediately.

Crevettes sautées à l'ail et à la coriandre
Ingrédients (2 personnes): 24 crevettes surgelées decortiquées - 3 gousses d'ail hachées finement - 1 càc de piment d'Espelette - 2 cas de coriandre fraîche ciselée - un filet de jus de citron - 2 càs d'huile d'olive - sel

Cuire les crevettes.
Faites chauffer l'huile d'olive dans une poêle. Ajoutez l'ail et faites revenir quelques minutes. Versez les crevettes cuites dans la poêle, salez, pimentez et mélangez. Pressez le jus d'un demi-citron. Arrosez les crevettes. Ajoutez la coriandre. Faites sauter le tout 30 secondes, servez aussitôt.

1 comment:

  1. Somehow when you click on Bruschetta in your recipe index you get this page. I love shrimp tough so I will not complain ;)

    ReplyDelete